Monthly Archives: August 2018

  1. August 27, 2018

    สูตรสำหรับ กลูเต็น-ฟรี บราว์นี่

    Easy gluten-free browine recipe. A foolproof brownie recipe for a squidgy chocolate bake

    การเตรียม: เวลา:

    12-14 นาที

    เวลาในการหมักแป้งและพักแป้ง:

    ไม่พักแป้ง

    เวลาในการอบ:

    ประมาณ 22 นาที

    ขนมปังที่จะได้:

    2 ถาด

    ศึกษาเพิ่มเติม
  2. August 27, 2018

    สูตรสำหรับ Low Carb Fit Mix Rolls

    If you're looking to enjoy the “big taste” in a lower-carb, this is perfect!!

    การเตรียม เวลา:

    12-14 นาที

    เวลาในการหมักแป้งและพักแป้ง:

    55-65 นาที

    เวลาในการอบ:

    23-25 นาที

    ขนมปังที่จะได้:

    27 โรล

    ศึกษาเพิ่มเติม
  3. August 25, 2018

    สูตรสำหรับ กลูเต็น-ฟรี มัฟฟิน

    การเตรียม: เวลา:

    12-14 นาที

    เวลาในการหมักแป้งและพักแป้ง:

    ไม่พักแป้ง

    เวลาในการอบ:

    ประมาณ 23 นาที

    ขนมปังที่จะได้:

    30 มัฟฟิน (70กรัม)

    ศึกษาเพิ่มเติม
  4. August 06, 2018

    Massa Ticino Sugarpaste - น้ำตาลสำหรับตกแต่งเค้ก อันดับ 1 ของโลก พร้อมจำหน่ายแล้ว วันนี้!

    The #1 by CARMA® since 1963!

    Massa Ticino Sugarpaste is a highly sought after sugarpaste with exceptional quality. It is a perfect choice for covering cakes due to it's high elasticity,  will not rip or crack whilst being used, and will smooth to a perfect finish with a crisp shell. This means no more 'elephant skin' appearances! Massa Ticino Sugarpaste comes in 8 distinct colours, but can be mixed with each other to make almost any colour imaginable! Please see the colour mixing guide in this product's image gallery for more information on this.

    Massa Ticino Sugarpaste is available in a range of vibrant colours, and are carefully manufactured with only natural ingredients. This means the range are all AZO-dye free, free from dairy, gluten and cholesterol and are vegan-friendly!

    ศึกษาเพิ่มเติม